ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα μέτρα και επέκταση της υποχρεωτικότητας – Δικαιολογίες Πλεύρη για vip ΜΕΘ και έρευνα Τσιόδρα

Ο κορονοϊός παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα με την Κυβέρνηση να ετοιμάζει νέα μέτρα και επέκταση της υποχρεωτικότητας!
Κορονοϊός: Νέα μέτρα και επέκταση της υποχρεωτικότητας – Δικαιολογίες Πλεύρη για vip ΜΕΘ και έρευνα Τσιόδρα

Κορονοϊός: Νέα μέτρα επί νέων μέτρων από την Κυβέρνηση που σκέφτεται να πάρει εκ νέου αποφάσεις που περιλαμβάνουν και την επέκταση της υποχρεωτικότητας σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100.3, ο Θάνος Πλεύρης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων στα οποία θα περιλαμβάνεται η επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ηλικιακές κατηγορίες που επιβαρύνουν το ΕΣΥ.

Μάλιστα, δήλωσε πως οι πολίτες άνω των 60 είναι αυτοί που πιέζουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα νοσοκομεία της χώρας καθώς νοσούν πιο βαριά, για αυτό τον λόγο και επιβλήθηκε αυτό το πρόστιμο το οποίο ουσιαστικά ισούται με υποχρεωτικό εμβολιασμό, μη δίνοντας το δικαίωμα της επιλογής σε όσους έχουν συμπληρώσει 60 έτη ζωής.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ περί Vip ΜΕΘ, χαρακτηρίζοντας τα ως ελεεινά, σημειώνοντας πως είναι αποκλειστικά θέμα ιατρών το ποιος μπαίνει σε Μονάδα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Θάνος Πλεύρης απέδειξε για ακόμη μια φορά πως μένει στις διαψεύσεις χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και χωρίς την παραμικρή διάθεση να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να σχολιάσει και την έρευνα του Σωτήρη Τσιόδρα η οποία λαμβάνει υπόψη μόνο ένα στοιχείο, ενώ υπάρχουν και άλλα όπως χαρακτηριστικά είπε.

Φυσικά, τα συμπεράσματα φωτιά από την έρευνα των Τσιόδρα Λύτρα που εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος γνώριζε από των Μάιο για την αύξηση των θανάτων εκτός ΜΕΘ δεν σχολιάστηκαν ποτέ από τον Θάνο Πλεύρη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, η λήψη νέων μέτρων βρίσκεται στο τραπέζι, κάτι που έχει μετατραπεί στην αγαπημένη πλέον συνήθεια της Κυβέρνησης που έχει μπερδέψει τους πολίτες της χώρας, με την ξεκάθαρη έλλειψη σχεδίου και τα συνεχόμενα μπρος πίσω που μόνο αποτέλεσμα έχουν να συντηρείται ένα κλίμα ανασφάλειας.

Ακούστε τα όσα είπε ο Θάνος Πλεύρης:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέα μέτρα και επέκταση της υποχρεωτικότητας – Δικαιολογίες Πλεύρη για vip ΜΕΘ και έρευνα Τσιόδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.