ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Lockdown σε Μύκονο και Χαλκιδική

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, νέα μέτρα θα ανακοινώσει στη σημερινή ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως έκανε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – «βόμβα»: Το σχέδιο της Τουρκίας για σύγκρουση με την Ελλάδα Όλα μάλιστα, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια...
Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Lockdown σε Μύκονο και Χαλκιδική

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Συγκεκριμένα, νέα μέτρα θα ανακοινώσει στη σημερινή ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως έκανε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – «βόμβα»: Το σχέδιο της Τουρκίας για σύγκρουση με την Ελλάδα

Όλα μάλιστα, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης και καταγράφηκε ότι, με βάση τα στοιχεία από τις 8 Αυγούστου και μετά, το 70% των εγχώριων κρουσμάτων έχει στενή επαφή με ήδη υφιστάμενο κρούσμα.

Αυτό σίγουρα βοηθάει στην καλύτερη ιχνηλάτηση, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του ιού. Μάλιστα η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή σε παραθεριστικούς προορισμούς, κάτι που θα φέρει πρόσθετα μέτρα που θα γίνουν γνωστά από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μύκονο και στη Χαλκιδική, θα έχουμε τα ίδια μέτρα που έχουν επιβληθεί και στην Πάρο και την Αντίπαρο, δηλαδή:

-απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων,

– μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι στα εστιατόρια τα 4, εκτός αν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού οπότε επιτρέπονται έως 6 άτομα,

– υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους,

– αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάτι άλλο από την πλευρά της Κυβέρνησης, για να προλάβουν το χειρότερο.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Lockdown σε Μύκονο και Χαλκιδική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.