ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές και τις μετακινήσεις μελετά η κυβέρνηση (vid)

Κορονοϊός: Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να λάβει νέα μέτρα όσον αφορά της λαϊκές αγορές προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Ένα από τα μέτρα θα αφορά τον να «σπάσει» κάθε αγορά σε δύο έτσι ώστε να μην συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος κόσμου. Επίσης η κυβέρνηση προτίθεται να θέσει χρονικό περιορισμό...
Κορονοϊός: Νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές και τις μετακινήσεις μελετά η κυβέρνηση (vid)

Κορονοϊός: Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να λάβει νέα μέτρα όσον αφορά της λαϊκές αγορές προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ένα από τα μέτρα θα αφορά τον να «σπάσει» κάθε αγορά σε δύο έτσι ώστε να μην συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος κόσμου.

Επίσης η κυβέρνηση προτίθεται να θέσει χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις κάθε πολίτη ανά μέρα προκειμένου αυτός να ολοκληρώσει της δουλειές του καθημερινά.

Πχ 2-3 ώρες μάξιμουμ, με την έγκριση να δίνεται μόνο μέσω γραπτών SMS έτσι ώστε οι αρχές να μπορούν να ελέγχουν την ημέρα και την ώρα που εστάλη το μήνυμα κάθε ατόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μοιχεία την εποχή του κορονοϊού: Παντρεμένος συναντιέται με την ερωμένη στο σούπερ μάρκετ! (vid)

Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα κάποιος να χρησιμοποιήσει το SMS μόνο για 1 ή 2 φορές κάθε μέρα για κάθε μετακίνηση και όχι παραπάνω για τον ίδιο λόγο εξόδου από το σπίτι.

Κορονοϊός – λαϊκές αγορές: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές και τις μετακινήσεις μελετά η κυβέρνηση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.