ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νεκρή 90χρονη – Στα 246 τα θύματα (vid)

Κορονοϊός: Μία 90χρονη είναι το νέο θύμα του covid-19 στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την αρχή της πανδημίας στους 246.
Κορονοϊός: Νεκρή 90χρονη – Στα 246 τα θύματα (vid)

Κορονοϊός: Μία 90χρονη είναι το νέο θύμα του covid-19 στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την αρχή της πανδημίας στους 246.

Η 90χρονη, ένα από τα κρούσματα που προσέβαλλε ο κορονοϊός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι, έχασε τη μάχη με τη ζωή την Τετάρτη (26.08.2020) στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν.

Όπως και τα άλλα θύματα, η 90χρονη έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, είχε καταλήξει μία 87χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα όπως άνοια, σακχαρώδη διαβήτη και καρκίνο του μαστού.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα και τους θανάτους στην 25/8:

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 25 Αυγούστου 2020 (ώρα 15:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπληρωτές: Τα ονόματα για τις 21.065 προσλήψεις

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 168, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 8987 (ημερήσια μεταβολή +1.9%), εκ των οποίων 55.4% άνδρες.

Oι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 1, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά
243 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 77 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται
διασωληνωμένοι είναι 31 (71.0% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νεκρή 90χρονη – Στα 246 τα θύματα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.