ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέο «κύμα» κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

Νέο κύμα κρουσμάτων στον οικισμό Ρομά, δύο ασθενείς μετέβησαν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Δώδεκα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται πλέον στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, εκεί όπου την Πέμπτη εξετάστηκαν τα 108 δείγματα από το εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου τα οποία αφορούσαν την ιχνηλάτηση της Δευτέρας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις: Πώς θα διεξαχθούν – Μάσκες, ανεμιστήρες και κυλικεία...
Κορονοϊός: Νέο «κύμα» κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

Νέο κύμα κρουσμάτων στον οικισμό Ρομά, δύο ασθενείς μετέβησαν μόνοι τους στο νοσοκομείο.

Δώδεκα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται πλέον στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, εκεί όπου την Πέμπτη εξετάστηκαν τα 108 δείγματα από το εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου τα οποία αφορούσαν την ιχνηλάτηση της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις: Πώς θα διεξαχθούν – Μάσκες, ανεμιστήρες και κυλικεία

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας των τελευταίων ιχνηλατήσεων που πραγματοποιήθηκαν στον οικισμό των Ρομά, τα δέκα προέκυψαν από τα δείγματα που ελήφθησαν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ. Τα άλλα δύο άτομα μετέβησαν μόνα τους στο νοσοκομείο λόγω συμπτωμάτων που αισθάνθηκαν, όπως αναφέρει το onlarissa.gr και αποδείχτηκε ότι είναι μολυσμένα στον ιό.

Πηγή: Ethnos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νέο «κύμα» κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη Λάρισας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.