ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Νυχτερινή διασκέδαση: Όλες οι αλλαγές – Μόνο καθήμενοι, «γροθιά» στα bar!

Σε έκτακτες ανακοινώσεις μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με τη νυχτερινή διασκέδαση.
Κορονοϊός Νυχτερινή διασκέδαση: Όλες οι αλλαγές – Μόνο καθήμενοι, «γροθιά» στα bar!

Κορονοϊός: Σε έκτακτες ανακοινώσεις μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με τη νυχτερινή διασκέδαση.

Η αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα έφερε έκτακτες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά αναφορικά με την νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων τόνισε ότι υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τη μετάλλαξη Δέλτα και προχώρησε στη γνωστοποίηση νέων μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη (8/7) όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και αυστηρά με τους κανόνες χωρητικότητας που έχουν οριστεί.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε λόγο για βαριά πρόστιμα σε όσες επιχειρήσεις δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, κάνοντας λόγο και για αναστολή της λειτουργίας από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Με την πρώτη παράβαση θα επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή λειτουργίας. Στη δεύτερη παράβαση 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας. Στην τρίτη παράβαση θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας.

«Εμβολιαστείτε άμεσα, ειδικά οι νεότεροι προστατέψτε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας και κάντε τακτικά τεστ πριν από δραστηριότητες», τόνισε ξανά και ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμβόλια: Η Ελλάδα θέλει να φτιάξει δικά της!

ΑΕΚ – Original 21: «Δεν αγοράζουμε και δεν πουλάμε φέτος διαρκείας λόγω της απόφασης για τους εμβολιασμένους!»

Survivor τελικός: Πανικός με τον πατέρα του Σάκη: Τι συνέβη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Νυχτερινή διασκέδαση: Όλες οι αλλαγές – Μόνο καθήμενοι, «γροθιά» στα bar!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.