ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νοσηλεύεται ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας

Ο βουλευτής της ΝΔ και γιατρός Χρήστος Κέλλας νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας από το βράδυ της Κυριακής. Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση. Την Κυριακή, και μετά από «δύο ημέρες ηρεμίας», όπως σημείωσε ο κ. Κέλλας, ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο...
Κορονοϊός: Νοσηλεύεται ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας

Ο βουλευτής της ΝΔ και γιατρός Χρήστος Κέλλας νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας από το βράδυ της Κυριακής.

Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση.

Την Κυριακή, και μετά από «δύο ημέρες ηρεμίας», όπως σημείωσε ο κ. Κέλλας, ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 331, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους και τέσσερις άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Η Ελλάδα είπε «ευχαριστώ» στους γιατρούς! (vids)

Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο, σημειώθηκαν 103 νέα κρούσματα. Τα 49 νέα κρούσματα καταγράφηκαν αυτό το 24ωρο, ενώ τα 54 τις τελευταίες μέρες. Τα 44 είναι εγχώριας προέλευσης και τα περισσότερα είναι στην Αθήνα.

Συνολικά, 51 άνθρωποι παραμένουν νοσηλευόμενοι. Επίσης οκτώ είναι διασηλωμένοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τη Πάτρα με μέσο όρο τα 67 έτη. Όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία.

Παράλληλα, το 57% όσων νοσηλεύονται τώρα είναι άνδρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 64 έτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νοσηλεύεται ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.