ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ο Χαρδαλιάς απαγορεύει την πώληση αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα!

 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα για τον περιορισμό του συνωστισμού στις πλατείες της Αττικής. Όπως αναφέρει το «dikaiologitika.gr», η κυβέρνηση προσανατολίζεται να βάλει φρένο στον συνωστισμό στις πλατείες και ο Χαρδαλιάς πρόκειται να κάνει γνωστό πως θα απαγορεύεται από εδώ και στο εξής η πώληση αλκοόλ από τα περίπτερα....
Κορονοϊός: Ο Χαρδαλιάς απαγορεύει την πώληση αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα!

 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα για τον περιορισμό του συνωστισμού στις πλατείες της Αττικής.

Όπως αναφέρει το «dikaiologitika.gr», η κυβέρνηση προσανατολίζεται να βάλει φρένο στον συνωστισμό στις πλατείες και ο Χαρδαλιάς πρόκειται να κάνει γνωστό πως θα απαγορεύεται από εδώ και στο εξής η πώληση αλκοόλ από τα περίπτερα.

Την ίδια ώρα, πέραν αυτού εξετάζεται και το ενδεχόμενο θα θεσπιστεί ωράριο για τα περίπτερα όλης της Αττικής. Δηλαδή, να κλείνουν από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.

Το πιο από τα δύο σενάρια θα προκριθεί θα φανεί στη σημερινή ενημέρωση στις 6 το απόγευμα με τον Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει την τελική απόφαση της κυβέρνησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ο Χαρδαλιάς απαγορεύει την πώληση αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.