ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ο χάρτης του ιού στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές έχουν πληγεί περισσότερο

Κορονοϊός: Διαδραστικός χάρτης δείχνει την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα ανάλογα με την κάθε περιοχή της χώρας. Μπορεί ο κορονοϊός να μην έχει πλήξει δραστικά την Ελλάδα, όμως υπάρχουν περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί περισσότερο από άλλες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες. Πρωταθλήτρια στα κρούσματα του ιού είναι η Αττική με 965...
Κορονοϊός: Ο χάρτης του ιού στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές έχουν πληγεί περισσότερο

Κορονοϊός: Διαδραστικός χάρτης δείχνει την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα ανάλογα με την κάθε περιοχή της χώρας.

Μπορεί ο κορονοϊός να μην έχει πλήξει δραστικά την Ελλάδα, όμως υπάρχουν περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί περισσότερο από άλλες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες.

Πρωταθλήτρια στα κρούσματα του ιού είναι η Αττική με 965 κρούσματα και 21 θανάτους.

Ακολουθούν η Δυτική Μακεδονία με την Καστοριά να έχει 10 θανάτους έως χθες και την Κοζάνη άλλους 10. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Κοζάνης, όπου από τα 16 κρούσματα τα 10 (!) κατέληξαν.

Μεσολόγγι, Πολύγυρος, Κόρινθος, Καρπενήσι, Άμφισσα, Δράμα, Χίος, Γρεβενά, Ηγουμενίτσα και Καρδίτσα δεν έχουν ακόμα σημειώσει κάποιο κρούσμα κορονοϊού.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ο χάρτης του ιού στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές έχουν πληγεί περισσότερο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.