ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ο χάρτης του θανάτου στη Μεγάλη Βρετανία

Κορονοϊός: Με διαδραστικό χάρτη η Μεγάλη Βρετανία προσπαθεί να προστατέψει του πολίτες από τον κορονοϊό. Ένας interactive (διαδραστικός) χάρτης, δείχνει τους θανάτους από κορονοϊό στην Μεγάλη Βρετανία στην περιοχή του κάθε ενδιαφερόμενου. Οι Βρετανοί, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περάσουν στο αντίστοιχο πεδίο τον ταχυδρομικό τους κώδικα και τότε μπορούν να διαπιστώσουν...
Κορονοϊός: Ο χάρτης του θανάτου στη Μεγάλη Βρετανία

Κορονοϊός: Με διαδραστικό χάρτη η Μεγάλη Βρετανία προσπαθεί να προστατέψει του πολίτες από τον κορονοϊό.

Ένας interactive (διαδραστικός) χάρτης, δείχνει τους θανάτους από κορονοϊό στην Μεγάλη Βρετανία στην περιοχή του κάθε ενδιαφερόμενου.

Οι Βρετανοί, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περάσουν στο αντίστοιχο πεδίο τον ταχυδρομικό τους κώδικα και τότε μπορούν να διαπιστώσουν με την βοήθεια του χάρτη τους θανάτους από covid-19 στην περιοχή τους, την περίοδο από την 1η Μαρτίου έως και τις 17 Απριλίου

Σύμφωνα με την στατιστική αρχή της Βρετανίας, 90.232 άνθρωποι πέθαναν στην Αγγλία και την Ουαλία από την 1η Μαρτίου έως την 17η Απριλίου, με τους 20.283 να οφείλονται στον κορονοϊό. Η Σκωτία έχει 1.515 θανάτους από τον ιό και η Βόρεια Ιρλανδία 347.

Το Λονδίνο είναι το κέντρο της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα με 85,7 θανάτους από covid-19 για κάθε 100.000 κατοίκους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ο χάρτης του θανάτου στη Μεγάλη Βρετανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.