ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ο δήμαρχος Σκιάθου καταγγέλλει Ιταλούς τουρίστες του νησιού!

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει την καθημερινότητα σε όλη την Ελλάδα και ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας προχώρησε στην καταγγελία ότι τουρίστες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ιταλία, κάνουν αμέριμνοι βόλτες στη Σκιάθο εν μέσω της κρίσης του ιού. Όπως σημείωσε στο ΘΕΜΑ 104,6, «δύο Ιταλοί ήρθαν την περασμένη εβδομάδα από το Μιλάνο...
Κορονοϊός: Ο δήμαρχος Σκιάθου καταγγέλλει Ιταλούς τουρίστες του νησιού!

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει την καθημερινότητα σε όλη την Ελλάδα και ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας προχώρησε στην καταγγελία ότι τουρίστες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ιταλία, κάνουν αμέριμνοι βόλτες στη Σκιάθο εν μέσω της κρίσης του ιού.

Όπως σημείωσε στο ΘΕΜΑ 104,6, «δύο Ιταλοί ήρθαν την περασμένη εβδομάδα από το Μιλάνο που έψαχναν να νοικιάσουν κατάστημα για το καλοκαίρι. Έμεναν σε πανσιόν που ήταν παρανόμως ανοιχτή. Δεν πήγαν στο κέντρο υγείας, τους εντόπισε η αστυνομία αλλά αυτοί δεν θέλουν να φύγουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Άντρας έφτυσε αστυνομικούς και τους είπε πως έχει τον ιό!

«Τους ρώτησε ο διευθυντής του κέντρου Υγείας πώς ήρθαν στην Ελλάδα και αυτοί απάντησαν ότι βρίσκονταν ήδη εδώ και 10 ημέρες στην Αθήνα αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε» προσθέτει για τους Ιταλούς ο δήμαρχος Σκιάθου. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης «με πήρε οικογένεια αν μπορεί να τους νοικιάσει σπίτι και τους απάντησα «όχι».

Έρχονται Γάλλοι, Γερμανοί κ.α. Έχουμε επισκέπτες που είτε αδιαφορούν είτε δεν γνωρίζουν. Στείλαμε επιστολές σε υπουργεία ζητώντας την απαγόρευση επικοινωνίας με τη Σκιάθο με ελεύθερη όμως διακίνηση προϊόντων» συμπληρώνει ο κ. Τζούμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αυξημένη κίνηση στα πλοία!

Ο δήμαρχος Σκιάθου, τέλος, απήυθηνε έκκληση για βοήθεια καθώς, όπως είπε, «είμαστε ανοχύρωτοι και δεν υπάρχει υποδομή στο κέντρο υγείας να αντιμετωπίσει πιθανό κρούσμα. Δεν υπάρχει μηχανισμός ελεγκτικός. Συζητούσαμε με τον Λιμενάρχη πώς θα διαμορφώσουμε έναν χώρο για να γίνεται ένας έλεγχος από που έρχονται οι επισκέπτες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ο δήμαρχος Σκιάθου καταγγέλλει Ιταλούς τουρίστες του νησιού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.