ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kορονοϊός: Ο ήλιος σκοτώνει πιο γρήγορα τον ιό

Κορονοϊός: Σε μία σημαντική ανακάλυψη προχώρησαν Αμερικανοί ερευνητές, για την διάρκεια ζωής του ιού στο περιβάλλον. Σύμφωνα με ερευνητές της αμερικανικής κυβέρνησης ο ιός ζει λιγότερη ώρα σε περιβάλλον με ήλιο, υγρασία και ζέστη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην συγκεκριμένη έρευνα ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τα όσα...
Kορονοϊός: Ο ήλιος σκοτώνει πιο γρήγορα τον ιό

Κορονοϊός: Σε μία σημαντική ανακάλυψη προχώρησαν Αμερικανοί ερευνητές, για την διάρκεια ζωής του ιού στο περιβάλλον.

Σύμφωνα με ερευνητές της αμερικανικής κυβέρνησης ο ιός ζει λιγότερη ώρα σε περιβάλλον με ήλιο, υγρασία και ζέστη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην συγκεκριμένη έρευνα ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιός σε επιφάνειες με θερμοκρασία άνω των 35 βαθμών Κελσίου αντί για 18 ώρες που μπορεί να επιβιώσει συνήθως, ζει μόλις δύο λεπτά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kορονοϊός: Ο ήλιος σκοτώνει πιο γρήγορα τον ιό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.