ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: O Mητσοτάκης με μήνυμα στο Twitter μας κουνάει το δάχτυλο

Κορονοϊός:  Προσέγγιση στους… νέους κάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από το Twitter του, κουνώντας τους το δάχτυλο. «Αψήφησες τα μέτρα προστασίας και ξέχασες τον κορονοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα» λέει ο πρωθυπουργός. «Μπορεί να βρέθηκε σε πάρτυ και να αγνόησες τα μέτρα προστασίας, να...
Κορονοϊός: O Mητσοτάκης με μήνυμα στο Twitter μας κουνάει το δάχτυλο

Κορονοϊός:  Προσέγγιση στους… νέους κάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από το Twitter του, κουνώντας τους το δάχτυλο.

«Αψήφησες τα μέτρα προστασίας και ξέχασες τον κορονοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα» λέει ο πρωθυπουργός.

«Μπορεί να βρέθηκε σε πάρτυ και να αγνόησες τα μέτρα προστασίας, να αμφισβήτησες τους κινδύνους, να ξέχασες τον κορονοϊό. Επιστρέφοντας στο σπίτι σου να αγκάλιασες την μητέρα σου, να πήρες το λεωφορείο χωρίς να φορέσεις μάσκα, να είδες φίλους που γύρισαν και αυτοί από διακοπές. Γιατί δεν ήξερες πως στο πάρτυ υπήρχε κρούσμα. Δεν ξέρεις πως μπορεί να είσαι φορέας χωρίς συμπτώματα και δεν φαντάστηκες πως θα κολλήσεις τους γονείς σου. Δεν σκέφτηκες πως οι γονείς των φίλων σου θα μπουν σε ΜΕΘ, πως ίσως πληρώσουν το απόλυτο τίμημα. Δεν ήθελες εσύ να βάλεις σε κίνδυνο κανέναν, κάνε λοιπόν έστω τώρα την διαφορά. Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Για την επόμενη εισαγωγή στο νοσοκομείο. Μετά την επιστροφή προσέχουμε διπλά. Φοράμε μάσκα παντού, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε μακριά από ευπαθείς ομάδες και σταματάμε εδώ την διασπορά. Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό», αναφέρει το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: O Mητσοτάκης με μήνυμα στο Twitter μας κουνάει το δάχτυλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.