ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – οδοντιατρεία: Ποιοι θα κάνουν μοριακά test και ποιοι rapid test!

Κορονοϊός: Πολλές αντιδράσεις από τους οδοντίατρους σε όλη τη χώρα, μετά τις νέες οδηγίες που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Κορονοϊός – οδοντιατρεία: Ποιοι θα κάνουν μοριακά test και ποιοι rapid test!

Κορονοϊός: Τεράστιες αντιδράσεις έχουν φέρει οι αποφάσεις της κυβέρνησης όπως έγιναν γνωστές την περασμένη εβδομάδα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, για τους οδοντίατρους.

Συγκεκριμένα, όλοι όσοι επισκέπτονται τον γιατρό τους και είναι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κάνουν μοριακό τεστ, ενώ όσοι έχουν εμβολιαστεί θα υποβάλλονται σε rapid test.

Για όλα αυτά μίλησε στην ΕΡΤ ο Βασίλης Σταθόπουλος, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής:

«Δεν υπάρχουν αντιδράσεις, υπάρχει διάχυτη αγανάκτηση. Γιατί δεν μπορείς σε ένα οδοντιατρείο το οποίο έχει γίνει “φρούριο” να το διαχειρίζεσαι όπως ένα άλλο μέρος στο οποίο συχνάζουν πολίτες χωρίς μάσκες. Οι οδηγίες προς τα μέλη μας είναι πάρα πολύ σαφείς. Δεν θα ταυτιστούν, για παράδειγμα, δύο ραντεβού».

Ακόμα ρωτήθηκε αν υπάρχει ανησυχία για τις εξελίξεις στον κλάδο, λέγοντας:

«Ο μέσος Έλληνας πολίτης δεν έχει την οδοντιατρική κουλτούρα που έχουν σε άλλες χώρες. Ο μέσος πολίτης θα δυσκολευτεί να σπεύσει σε μια μεγάλη θεραπεία λ.χ. δύο ετών με αυτές τις συνθήκες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – οδοντιατρεία: Ποιοι θα κάνουν μοριακά test και ποιοι rapid test!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.