ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Όργια στην Ελλάδα σε πολυτελείς κατοικίες

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα μας, ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Συγκεκριμένα δεν είναι λίγοι αυτοί που διοργανώνουν πριβέ πάρτι, τα οποία είναι ερωτικού περιεχομένου, διακινδυνεύοντας την εξάπλωση του ιού ανάμεσα στα άτομα που δίνουν το παρών. Για όλα αυτά μίλησε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος...
Κορονοϊός: Όργια στην Ελλάδα σε πολυτελείς κατοικίες

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα μας, ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Συγκεκριμένα δεν είναι λίγοι αυτοί που διοργανώνουν πριβέ πάρτι, τα οποία είναι ερωτικού περιεχομένου, διακινδυνεύοντας την εξάπλωση του ιού ανάμεσα στα άτομα που δίνουν το παρών.

Για όλα αυτά μίλησε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Eιδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, που τόνισε για το θέμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Σκέψη για μείωση ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δέχονται μείωση ενοικίου» (vids)

«Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμα και προσκλήσεις.

Γίνεται στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε… εισαγωγές και στην Ελλάδα. Πρέπει και εκεί να έχουμε την προσοχή μας, ώστε να μην πέσουμε θύματα αυτού του “εμπορίου”».

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι: «Οι πολίτες ανταποκρίνονται άψογα, αλλά υπάρχει μπροστά μας το μεγάλο στοίχημα, η μάχη των μαχών. Η αποτροπή της αθρόας εξόρμησης των πολιτών προς την επαρχία. Έχει αποτυπωθεί μια τεράστια διάθεση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Όργια στην Ελλάδα σε πολυτελείς κατοικίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.