ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Παγώνη: «Οι διασωληνωμένοι μπορεί να γίνον ακόμα και 1000»

H πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη τόνισε πως καλύτερο θα ήταν σταδιακά να ανοίξουν όλα
Κορονοϊός – Παγώνη: «Οι διασωληνωμένοι μπορεί να γίνον ακόμα και 1000»

Κορονοϊός – Παγώνη: H πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη τόνισε πως καλύτερο θα ήταν σταδιακά να ανοίξουν όλα

Κορονοϊός – Παγώνη: H πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε μεταξύ άλλων πως οι διασωληνωμένοι τις επόμενες 20 μέρες μπορεί να φτάσουν ακόμη και τους 1000.

Πιο συγκεκριμένα η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, είπε πως υπάρχει ανάγκη για βοήθεια από τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα η κυβέρνηση θα έπρεπε να επιτάξει κι άλλα ιδιωτικά θεραπευτήρια. «Τόσα ιδιωτικά θεραπευτήρια έχουμε, δε μπορούμε να πάρουμε άλλο ένα;», ανέφερε.

Για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία τόνισε πως «Όταν έχουμε 3.500 νοσηλευόμενους ασθενείς Covid δεν υπάρχει περίπτωση το 10% να μη διασωληνωθεί. Μπορεί να φτάσουμε και τους 1000 διασωληνωμένους. Μετά από 15-20 μέρες θα δούμε μια μείωση».

Παράλληλα, έκανε έκκληση στους νέους να προσέχουν, καθώς όπως έχει αποδειχτεί ο ιός δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες.

Για την επίτευξη της ανοσίας, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι «Χωρίς εμβολιασμούς δεν θα μπορούμε να βγούμε από αυτή την ιστορία και να κάνουμε καλοκαίρι. Ορόσημο ο Ιούλιος για την ανοσία».

Σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και το lockdown, εκτίμησε ότι στο δεκαήμερο με τη μείωση των κρουσμάτων σταδιακά μπορούν να ανοίξουν κάποια καταστήματα. «Είναι προτιμότερο να ανοίξουμε κάποια καταστήματα, καφετέριες να πηγαίνει ο κόσμος με μέτρα, παρά να πηγαίνει στα σπίτια και να έχουμε αυξημένη την ενδοοικογενειακή μετάδοση», ανέφερε.

Κωνσταντίνος Λουραντος σε ΣΚΑΪ και Οικόνομου – «Άντε γειά σας»!

ΠΑΟΚ: Αυτό που του λείπει και ο Γκαρσία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Παγώνη: «Οι διασωληνωμένοι μπορεί να γίνον ακόμα και 1000»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.