ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Κατάμεστο το πάρκο (vid)

Kατάμεστο από κόσμο την Κυριακή το πάρκο στην Πανεπιστημιούπολη
Κορονοϊός – Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Κατάμεστο το πάρκο (vid)

Κορονοϊός: Την ώρα που η πλειοψηφία των κατοίκων της πρωτεύουσας έχει συμμορφωθεί στην απαγόρευση της κυκλοφορίας και μένει σπίτι, υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας που φαίνεται θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν να κανονικά τη ζωή τους, σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Πολλοί ήταν οι Αθηναίοι, που αδιαφορήσαν για τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης και τις αυστηρές οδηγίες για παραμονή στο σπίτι και κατέκλυσαν το Πάρκο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Η ανεύθυνη αυτή στάση τους θέτει σε κίνδυνο τους ίδιους αλλά και όλους όσοι συναθροίζονται μαζί τους.

Στη μία το μεσημέρι της Κυριακής ο χώρος του πάρκου της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου ήταν κατάμεστος.

Και μπορεί να βγήκαν νόμιμα από τα σπίτια τους, με άδεια, στέλνοντας το SMS στο 13033, ωστόσο, όπως βλέπετε, πολλοί ήταν αυτοί που δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας του 1,5 μέτρου, αλλά περπατούσαν, έτρεχαν, κάθονταν στα παγκάκια ο ένας δίπλα στον άλλον.

Μετά το λουκέτο στα πάρκα και τα άλση της Αττικής που έβαλε η περιφέρεια, κάποιοι απερίσκεπτοι βγήκαν μαζικά στο πάρκο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, στην πιο κρίσιμη καμπή για την επιδημία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Νόμιμοι ναι, ασφαλείς, όμως, όχι όταν η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Όπως συνιστούν οι ειδικοί, αυτές οι εβδομάδες είναι οι πιο κρίσιμες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού στην χώρα μας. Γι’ αυτό μείνετε στα σπίτια σας και μην κυκλοφορείτε, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

ΠΗΓΗ: star.gr

Χαρδαλιάς: «Χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους!»

Κορονοϊός; Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Κατάμεστο το πάρκο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.