ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Πανζουρλισμός» από… τώρα στα κομμωτήρια!

Έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα των κομμωτών, οι οποίοι έχουν κάνει ήδη εκτροπή των επαγγελματικών τους τηλεφώνων στα προσωπικά τους Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σύμφωνα με την οποία το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι Έλληνες όταν λήξει η καραντίνα είναι να επισκεφθούν τα κομμωτήρια, φαίνεται πως αντικατοπτρίζουν και την πραγματικότητα. Το πατρινό thebest.gr μίλησε με...
Κορονοϊός: «Πανζουρλισμός» από… τώρα στα κομμωτήρια!

Έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα των κομμωτών, οι οποίοι έχουν κάνει ήδη εκτροπή των επαγγελματικών τους τηλεφώνων στα προσωπικά τους

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σύμφωνα με την οποία το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι Έλληνες όταν λήξει η καραντίνα είναι να επισκεφθούν τα κομμωτήρια, φαίνεται πως αντικατοπτρίζουν και την πραγματικότητα.

Το πατρινό thebest.gr μίλησε με έξι γνωστά κομμωτήρια της πόλης όπου οι λίστες αναμονής που έχουν σχηματιστεί ήδη είναι τεράστιες, πριν καλά καλά λήξει το lockdown.

Όλο αυτό το διάστημα τα τηλέφωνα δε σταμάτησαν να χτυπάνε από απελπισμένες πελάτισσες που ζητούσαν συμβουλές και τρόπους να περιποιηθούν τα μαλλιά τους και κυρίως για να αντιμετωπίσουν την άβαφη ρίζα που τους χαλούσε την ψυχολογία.

Πολλοί κομμωτές έκαναν εκτροπή των επαγγελματικών τους τηλεφώνων στα προσωπικά τους κι έτσι τις τελευταίες μέρες άρχισαν να δέχονται και κλήσεις για ραντεβού.

Με το που άρχισαν να υπάρχουν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, τα κομμωτήρια θα ανοίξουν σύντομα, πολλοί έσπευσαν να κλείσουν ήδη τα ραντεβού τους, ακόμα και την πρώτη μέρα, αν αυτό είναι εφικτό. Φυσικά οι υπεύθυνοι των κομμωτηρίων δεν γνωρίζουν ακόμα ακριβώς ποιος θα πρέπει να είναι ο τρόπος λειτουργίας τους και οι κανόνες που θα πρέπει να τηρούν, όμως κρατούν λίστες αναμονής και σειρά προτεραιότητας.

Οι πατρινοί ζητούν απελπισμένα ένα ραντεβού, ακόμα και την πρώτη μέρα λειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Viral βίντεο: Ποιος είπε στον Νεοϋορκέζο Κυβερνήτη ότι το «skata» σημαίνει «τίποτα» στα ελληνικά;

«Οι περισσότεροι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού και για την πρώτη μέρα, αν αυτό είναι δυνατόν. Ήδη είναι σε αναμονή πάνω από 20 άτομα που περιμένουν να έρθουν στο κομμωτήριο, το συντομότερο. Δεδομένο είναι ότι προς το παρόν δεν έχουμε ενημερωθεί για το πότε και πώς ακριβώς θα πρέπει να λειτουργήσουμε και άρα δεν είμαστε σε θέση να κλείσουμε τα ραντεβού που μας ζητάνε.

Μέχρι στιγμής και όλο αυτό το διάστημα καλούμαστε να βοηθήσουμε, από μακριά και με όποιον τρόπο μπορούμε, πελάτισσες που κυρίως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη βαφή και το χρώμα των μαλλιών τους. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου τις καθοδηγήσαμε προκείμενου να προμηθευτούν την πιο κατάλληλη γι αυτές βαφή από το σούπερ μάρκετ αλλά δυστυχώς με αυτό το τρόπο είναι πολύ δύσκολο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», αναφέρει ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Πανζουρλισμός» από… τώρα στα κομμωτήρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.