ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Παράταση φορολογικών πληρωμών- Ποιους αφορά

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τη ζωή μας και την οικονομία φυσικά. Μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου θα δοθεί παράταση στους φορολογούμενους άνω των 70 ετών.  Επίσης σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και οι φορολογούμενοι με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω. Οι παραπάνω φορολογούμενοι, των οποίων οι φορολογικές υποχρεώσεις που έληγαν στις 31 Μαρτίου θα...
Κορονοϊός: Παράταση φορολογικών πληρωμών- Ποιους αφορά

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τη ζωή μας και την οικονομία φυσικά. Μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου θα δοθεί παράταση στους φορολογούμενους άνω των 70 ετών. 

Επίσης σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και οι φορολογούμενοι με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω.

Οι παραπάνω φορολογούμενοι, των οποίων οι φορολογικές υποχρεώσεις που έληγαν στις 31 Μαρτίου θα έχουν το δικαίωμα πληρωμής μέχρι και τις 10 Απριλίου.

Τη σχετική απόφαση θα δημοσιεύσει αύριο, Δευτέρα 30 Μαρτίου, ο αρμόδιος υφυπουργός των Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος και θα τεθεί άμεσα σε ισχύ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Παράταση φορολογικών πληρωμών- Ποιους αφορά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.