ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Πάρος: Πήγε σε άδεια παραλία και της επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ

Κορονοϊός – Πάρος: Μία νεαρή γυναίκα στην Πάρο, βρέθηκε χθες (17/4) σε παραλία κοντά στο σπίτι της μαζί με το γιο της, ωστόσο της επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, παρά το γεγονός πως ήταν άδεια, όπως υποστηρίζει. Η μητέρα συμπλήρωσε το απαιτούμενο έγγραφο για «σωματική άσκηση» και κατέβηκε στη παραλία Αλυκή που απέχει μόλις 50 μέτρα...
Κορονοϊός – Πάρος: Πήγε σε άδεια παραλία και της επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ

Κορονοϊός – Πάρος: Μία νεαρή γυναίκα στην Πάρο, βρέθηκε χθες (17/4) σε παραλία κοντά στο σπίτι της μαζί με το γιο της, ωστόσο της επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, παρά το γεγονός πως ήταν άδεια, όπως υποστηρίζει.

Η μητέρα συμπλήρωσε το απαιτούμενο έγγραφο για «σωματική άσκηση» και κατέβηκε στη παραλία Αλυκή που απέχει μόλις 50 μέτρα από το σπίτι της και στην οποία δεν βρισκόταν κανείς άλλος, έχοντας μαζί τόσο τον επτάχρονο γιο της, όσο και το σκύλο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χίος: Ένταση και προσαγωγή πιστής που επιχείρησε να μπει σε εκκλησία (vid)

Μάλιστα, μιλώντας στο protothema, σημείωσε πως «Θεώρησα πιο λογικό να κατέβω για βόλτα κάτω από το σπίτι μου και όχι να μπω στο αυτοκίνητο και να απομακρυνθώ. Η μετακίνηση ήταν για μια ώρα και κατεβήκαμε για να ξεσκάσει ο μικρός ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει ένταση και βγάζει ιδιαίτερη επιθετικότητα» προσθέτει.

«Σε μια εντελώς άδεια παραλία, σε μια τόσο μικρή απόσταση από την οικεία μου, περίμενα από τους αστυνομικούς να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους πάνω μου», καταλήγει η παραβάτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Πάρος: Πήγε σε άδεια παραλία και της επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.