ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Παυλάκης: «Μόνο ένα πραγματικό Lockdown θα κάνει την διαφορά»

Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης δεν έκρυψε την ανησυχία του για το τρίτο κύμα του Κορονοϊού.
Κορονοϊός – Παυλάκης: «Μόνο ένα πραγματικό Lockdown θα κάνει την διαφορά»

Κορονοϊός – Παυλάκης: Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης δεν έκρυψε την ανησυχία του για το τρίτο κύμα του Κορονοϊού.

Κορονοϊός – Παυλάκης: Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως μόνο ένα πραγματικό Lockdown για δύο εβδομάδες θα έχει αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο Open για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Δεν έκρυψε την ανησυχία του για το σκληρό τρίτο κύμα του κορονοϊού, το οποίο διανύουμε, λέγοντας ότι «φοβάμαι ότι αυτό το τρίτο κύμα θα είναι και το χειρότερo». Ο Γιώργος Παυλάκης θεωρεί ότι υπήρξε καθυστέρηση στις αντιδράσεις για το τρίτο κύμα και επανέλαβε ότι «με δύο εβδομάδες πραγματικού lockdown θα πέσουν τα κρούσματα».

Παρότρυνε τους πολίτες να σταματήσουν τις επαφές για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού. «Έχουμε πόλεμο αλλά πολλοί το έχουν ξεχάσει». Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αντιπαράθεση. Πρέπει να ενωθούν τα νοσοκομεία της Αττικής» και χαρακτήρισε: «Θετικό βήμα τα self test», ωστόσο θεωρεί ότι «είναι στον αέρα, χωρίς σχεδιασμό».

Μιλώντας για τα εμβόλια σημείωσε την κρισιμότητα του εμβολιασμού έστω και με μία δόση: «Μία δόση εμβολίων σε όλους για να ανοίξει η οικονομία είναι σημαντικό» και κατέληξε: «Θα μπουν 2 με 3 εμβόλια στην πραγματική κατανάλωση».

200 Χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα: Η Φιλική Εταιρεία και ο Αλέξανδρος Υψηλάντης

The Bachelor: Η Σία Βοσκανίδου κάνει… «πάταγο» στο Youtube με το νέο της τραγούδι! (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Παυλάκης: «Μόνο ένα πραγματικό Lockdown θα κάνει την διαφορά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.