ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πολλές ελπίδες από δυο νέα φάρμακα

Κορονοϊός: Σε συνέντευξή του στον «ΣΚΑΪ 100,3» και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας αποκάλυψε πως υπάρχουν μεγάλες ελπίδες στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από δύο νέα φάρμακα. Από εκεί και πέρα  ο κ. Σύψας  εξήγησε πως ακόμη κι αν κάποια στιγμή υπάρξει χαλάρωση των μέτρων, οι πολίτες θα βγουν από...
Κορονοϊός: Πολλές ελπίδες από δυο νέα φάρμακα

Κορονοϊός: Σε συνέντευξή του στον «ΣΚΑΪ 100,3» και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας αποκάλυψε πως υπάρχουν μεγάλες ελπίδες στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από δύο νέα φάρμακα.

Από εκεί και πέρα  ο κ. Σύψας  εξήγησε πως ακόμη κι αν κάποια στιγμή υπάρξει χαλάρωση των μέτρων, οι πολίτες θα βγουν από τα σπίτια τους αλλά με κάποιους όρους και οδηγίες:«Δεν θα είναι ακριβώς όπως ήμασταν παλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα χαρακτήρισε δύσκολο μήνα τον Απρίλιο, καλώντας τους πολίτες να βάλουν όλοι πλάτη «και μετά αν πάνε όλα καλά θα φτάσουμε σε ένα ξέφωτο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πολλές ελπίδες από δυο νέα φάρμακα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.