ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πώς απολυμαίνουμε σωστά το αυτοκίνητό μας (vid)

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος ώστε να απολυμάνετε σωστά το αυτοκίνητό σας από τον κορονοϊό.
Κορονοϊός: Πώς απολυμαίνουμε σωστά το αυτοκίνητό μας (vid)

Ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μπορεί να έχουμε μάθει το πώς πρέπει να καθαρίζουμε σωστά τα χέρια και το σπίτι μας, όμως τι γίνεται με την τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιούμε για το αυτοκίνητό μας;

Οπως αναφέρει η iatropedia.gr Οδηγός και επιβάτες ακουμπάνε πολύ συχνά σχεδόν όλες τις επιφάνειες της καμπίνας του αυτοκινήτου. Είναι ταυτόχρονα γνωστό ότι ο κορονοϊός επιβιώνει για πολλές ώρες, ίσως και μέρες, επάνω σε διάφορες επιφάνειες. Οπότε, για να είστε ασφαλείς θα πρέπει να καθαρίζετε συχνά το εσωτερικό του αυτοκινήτου (τιμόνι, χειρολαβές, λεβιές ταχυτήτων, χειρόφρενο, κουμπιά και οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα, διακόπτες για υαλοκαθαριστήρες και φλας, χειρολαβές ρύθμισης καθισμάτων κ.α.).

Αν είστε οδηγός ταξί που μεταφέρει καθημερινά πολλούς επιβάτες, ή αν οδηγείτε ένα νοικιασμένο ή κοινόχρηστο αυτοκίνητο ή εάν ζείτε σε περιοχή με πολλά κρούσματα κορονοϊού, ο τακτικό καθαρισμός και η απολύμανση αυτών των επιφανειών στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητα.

Το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου είναι λιγότερο ανθεκτικό από έναν πάγκο κουζίνας ή τον νεροχύτη. Πρέπει να προσέχετε ώστε να προστατεύετε αυτές τις επιφάνειες χωρίς να τις καταστρέφετε, όταν τις καθαρίζετε. Με λίγες μόνο εξαιρέσεις, τα οικιακά καθαριστικά που σκοτώνουν τον κορονοϊό σε σκληρές επιφάνειες στο σπίτι μπορούν επίσης να καθαρίσουν ένα αυτοκίνητο χωρίς να βλάψουν το εσωτερικό του. Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη κάποια από αυτά τα προϊόντα στο σπίτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πώς απολυμαίνουμε σωστά το αυτοκίνητό μας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.