ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα

Ο κορονοϊός καλπάζει στη χώρα μας και ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε που εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (5/8). Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις αρχές για τα νέα κρούσματα και τη γεωγραφική τους κατανομή. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε που εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα στη χώρα μας. Αναλυτικότερα: – 15 κρούσματα...
Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα

Ο κορονοϊός καλπάζει στη χώρα μας και ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε που εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (5/8).

Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις αρχές για τα νέα κρούσματα και τη γεωγραφική τους κατανομή.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε που εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα στη χώρα μας.

Αναλυτικότερα:
– 15 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,
– 9 εισαγόμενα κρούσματα, που προσήλθαν αυτοβούλως,
– 22 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,
– 22 στη Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων 4 αφορούν ενδονοσοκομειακή συρροή στην ουρολογική κλινική του Γ.Ν.Θ. Γεννηματάς, δύο συνδέονται με το κρούσμα στην Α’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, ένα συνδέεται με το γάμο στους Αμπελοκήπους και άλλα 6 αναφέρουν ενδοοικογενειακή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
– 1 στην Αρκαδία
– 1 στη Δράμα
– 2 στη Ρόδο, συνδεόμενα με τον γάμο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
-* 18 στον Έβρο, όλα συνδεόμενα με το γάμο της Αλεξανδρούπολης*.
– 2 στην Ημαθία

– * 8 στην Καβάλα, συνδεόμενα με το cluster στην κρεατοβιομηχανία Vikre*.

– * 8 στη Λάρισα, από τα οποία τα έξι αφορούν σε γιατρούς από τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, οι οποίοι έκαναν διακοπές στη Χαλκιδική και ένα είναι στενή επαφή τους*.
– 6 στη Μαγνησία, από τα οποία τα *(4) συνδέονται με το cluster του στρατοπέδου του Στεφανοβίκειου στο Βόλο και το ένα (1) συνδέεται με το γάμο στην Αλεξανδρούπολη*.
– 1 στην Πιερία.
– 1 στην Καστοριά.
– 1 στην Κέρκυρα.
– 2 στην Κοζάνη.
– 1 στις Κυκλάδες.
– 1 στην Πέλλα.
– 2 στη Χαλκιδική.
– 1 στα Χανιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 124 κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.