ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Προειδοποιήσεις για το Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα

Ακόμα πιο αυστηρούς ελέγχους σε όσους θα κυκλοφορούν φέρνει ο κορονοϊός, προκειμένου να μην υπάρξει εξάπλωση του ιού στη χώρα. Η κυβέρνηση λοιπόν, έχει ανακοινώσει επέκταση των μέτρων μέχρι τις 27 Απριλίου, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο που έχει θέσει. Έτσι, τα μέτρα αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο απαιτητικά, με τις αρχές να φοβούνται...
Κορονοϊός: Προειδοποιήσεις για το Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα

Ακόμα πιο αυστηρούς ελέγχους σε όσους θα κυκλοφορούν φέρνει ο κορονοϊός, προκειμένου να μην υπάρξει εξάπλωση του ιού στη χώρα.

Η κυβέρνηση λοιπόν, έχει ανακοινώσει επέκταση των μέτρων μέχρι τις 27 Απριλίου, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο που έχει θέσει.

Έτσι, τα μέτρα αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο απαιτητικά, με τις αρχές να φοβούνται έντονα της έξοδο του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, γι’ αυτό μίλησε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, που ανέφερε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταστήματα – Ωράριο: Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή λόγω Πάσχα

«Τον Απρίλιο τον έχουμε συνδέσει με το Πάσχα, τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Όλοι ξέρουμε και προετοιμαζόμαστε ότι φέτος θα το γιορτάσουμε διαφορετικά.

Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα γιορτάσουμε με τους φίλους μας, δεν θα πάμε στις εκκλησιές μας. Για να είμαστε καλά του χρόνου και να έχουμε μπροστά μας χρόνια πολλά να γιορτάσουμε μαζί με όλους τους δικούς μας ανθρώπους, μαζί με τους αγαπημένους μας».

Ξεκαθαρίζεται μάλιστα ότι όποιος αποφασίσει να φύγει για το χωριό του προκειμένου να βρεθεί εκεί το Πάσχα, θα βρει μπροστά του την αστυνομία, που θα τον αποτρέψει.

Οι έλεγχοι θα γίνουν ακόμα πιο αυστηροί, ενώ τα πρόστιμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Προειδοποιήσεις για το Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.