ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο – Έγινε πόλη… φάντασμα! (pics)

Μετά τις πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια σε τρεις πόλεις, οι Αρχές προσήγαγαν έναν κομμωτή για ανοιχτό μαγαζί στο Ηράκλειο.
Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο – Έγινε πόλη… φάντασμα! (pics)

Κορονοϊός: Η Κυβέρνηση εξήγγειλε αυστηρά μέτρα με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης του ιού, όμως κάποιοι δεν τα σέβονται. Ετσι μετά τις πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα παρά τις απαγορεύσεις, υπήρξε μια προσαγωγή και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο λόγος για μια κομμώτρια που πήγε το πρωί και άνοιξε κανονικά το κατάστημά της και δέχθηκε την πελατεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Χίος: Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψη του (vid)

Οι Αρχές εντόπισαν το κατάστημα και προχώρησαν στην προσαγωγή της κομμώτριας και την οδήγησαν στο τμήμα.

Όπως ανέφερε το cretapost.gr αναφέρουν πως η προσαγωγή πιθανότατα θα εξελιχθεί σε σύλληψη με την κομμώτρια να οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εξάλλου, πλήρης συμμόρφωση στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έδειξαν οι ιδιοκτήτες καφέ και καταστημάτων εστίασης στο Ηράκλειο.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του λοιμοξωλόγου, Στέφανου Τσιόρδα, άρχισαν να κλείνουν ένα – ένα τα καταστήματα κατεβάζοντας ρολά.

Μάλιστα, χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές φωτογραφίες από το κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο δεν κυκλοφορεί… ψυχή ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.

Κορονοϊός – Ηράκλειο: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το cretapost.gr

Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμωτή στο Ηράκλειο - Έγινε πόλη... φάντασμα! (pics) Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμωτή στο Ηράκλειο - Έγινε πόλη... φάντασμα! (pics) Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμωτή στο Ηράκλειο - Έγινε πόλη... φάντασμα! (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο – Έγινε πόλη… φάντασμα! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.