Κορονοϊός: Πρόταση να κλείσουν τα μπαρ τα Χριστούγεννα - Ρεβεγιον μόνο για εμβολιασμένους με rapid test

Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και η Κυβέρνηση σκέφτεται να κλείσει τα μπαρ ενόψει των Χριστουγέννων!

Κορονοϊός: Την ώρα που τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν χτυπήσει «κόκκινο» αναδεικνύοντας τις λάθος αποφάσεις που έχει πάρει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, νέα μέτρα είναι έτοιμα να έρθουν στο προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυβερνώντες σκέφτονται να κλείσουν τα μπαρ τα Χριστούγεννα ενώ σχεδιάζουν ρεβεγιον μόνο για εμβολιασμένους με rapid test!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο γιατρός και ερευνητής Γιώργος Παυλάκης, ο αριθμός τόσο των θετικών κρουσμάτων όσο και των θανάτων από τον ιό θα αυξηθεί κατακόρυφα το επόμενο διάστημα.

Για αυτόν τον λόγο, πρότεινε να κλείσουν τα μπαρ και να σταματήσουν οι συναντήσεις, τη στιγμή που όπως χαρακτηριστικά είπε, ρεβεγιόν θα μπορούν να κάνουν μόνο όσο έχουν κάνει το εμβόλιο και έχουν υποβληθεί σε rapid test 24 ωρών.

Την ίδια στιγμή, παραδέχθηκε πως είναι ψέμα να περνάει το μήνυμα στους πολίτες πως οι ανεμβολίαστοι ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε.

«Όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι ανεμβολίαστων αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα. Οδηγεί σε αποπροσανατολισμό» δήλωσε χαρακτηριστικό απαντώντας σε όσους (μεταξύ αυτών και η κυβέρνηση) μιλούν για αποκλειστική ευθύνη των ανεμβολίαστων.

Μάλιστα για αυτόν τον λόγο δέχθηκε και μια πρωτοφανή επίθεση από τον Άρη Πορτοσάλτε επειδή απλά κατέγραψε την πραγματικότητα και είπε την αλήθεια.

Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζονται τα καθημερινά μπρος πίσω των ειδικών στα τηλεοπτικά πάνελ. Από τη μια κάποιοι στηρίζουν το lockdown, κάποιοι άλλοι τα self test ακόμη και για τα super markets, άλλοι λένε για επιβολή διπλής μάσκα… μόνο για ξερονήσια για τους ανεμβολίαστους δεν έχουμε ακούσει ακόμη.