ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρωταθλήτρια στα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας η Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Πάνω από 400 τα πρόστιμα χθες για τη μη χρήση μάσκας σε όλη την Ελλάδα. Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή 9 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 54.685 έλεγχοι....
Κορονοϊός: Πρωταθλήτρια στα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας η Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Πάνω από 400 τα πρόστιμα χθες για τη μη χρήση μάσκας σε όλη την Ελλάδα.

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή 9 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 54.685 έλεγχοι.

Οι 30 παραβάσεις αφορούσαν σε κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.).

Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 138 σχετικές παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 13 άτομα.

Οι 409 παραβάσεις αφορούσαν στη μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Οι 93 παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας αφορούσαν στη Θεσσαλονίκη και οι 44 στην Αττική. Άλλες 44 παραβάσεις καταγράφηκαν στην Θεσσαλία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πρωταθλήτρια στα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας η Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.