×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα σε τουρίστρια στην Κρήτη – Συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές


    Ιωσήφ Σηφάκης

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα σε τουρίστρια στην Κρήτη – Συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές


Ο εντοπισμός του πρώτου θετικού κρούσματος κορονοϊού ταξιδιώτη στην Κρήτη μετά την επίσημη άφιξη ξένων επισκεπτών στα αεροδρόμια του νησιού μας, σήμανε και συναγερμό στις υγειονομικές αρχές και το μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας.

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές και τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της Κρήτης, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορονοϊού. Πρόκειται για το πρώτο θετικό κρούσμα σε ταξιδιώτη στο νησί, μετά το άνοιγμα του τουρισμού την 1η Ιουλίου.

Η γυναίκα από τη Ρουμανία, που κάνει με τον σύζυγό της διακοπές στην Κρήτη, είναι ένα από τα 13 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες και εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ακολούθησε κινητοποίηση των αρχών και χρειάστηκε η βοήθεια της αστυνομίας για να εντοπιστεί τελικά σε ξενοδοχείο του δήμου Χερσονήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι ανησυχίες των Αρχών για τα κρούσματα στη Ξάνθη

Η γυναίκα βρίσκεται σε καραντίνα στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου και προς το παρόν δεν εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα.

Το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παραλαβή της και την μεταφορά της στο ξενοδοχείο covid της Χερσονήσου, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες σε αυτό.

Πηγή: neakriti.gr

 

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΔΕΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα