ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρόβλημα και στο ίντερνετ, τι ζητάει η Ευρώπη από Netflix…

Συνεχώς βγαίνουν θέματα...
Κορονοϊός: Πρόβλημα και στο ίντερνετ, τι ζητάει η Ευρώπη από Netflix…

Δεν σταματάει να βγάζει προβλήματα ο κορονοϊός. Τώρα «χτύπησε» το ίντερνετ στην Ευρώπη, διότι ο εγκλεισμός στο σπίτι «βαραίνει» περισσότερο το δίκτυο!

Μάλιστα οι αρμόδιοι έχουν εντοπίσει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα το δημιουργεί το Netflix! Η γνωστή πλατφόρμα ταινιών, η οποία λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, όπως είναι λογικό αυτό το διάστημα έχει «φορτώσει».

Ο κόσμος κάθεται σπίτι του οπότε βλέπει όλο και περισσότερες ταινίες και σειρές μέσω του Netflix. Φαίνεται όμως πως ο κορονοϊός δεν το αφήνει να… περάσει έτσι.

Για αυτό και ο επιθεωρητής εσωτερικής αγοράς και υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Thierry Breton, ζήτησε από το Netflix και άλλες streaming υπηρεσίες να ρίξουν την ποιότητά τους. Να γίνει πλέον σε standard definition.

Η Netflix απάντησε επίσημα και στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο επιθεωρητής Breton έχει δίκιο που τονίζει τη σπουδαιότητα της εξασφάλισης σταθερής παροχής internet σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πρόβλημα και στο ίντερνετ, τι ζητάει η Ευρώπη από Netflix…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.