ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Ψυχή» δεν κυκλοφορεί σε Πάτρα και Πύργο! – Απίστευτες εικόνες

Κορονοϊός: Μετά την εντολή της κυβέρνησης οι χώροι εστίασης να κλείσουν, διάφορες πόλεις, ανάμεσά τους οι Πάτρα και ο Πύργος, έχουν ερημώσει.
Κορονοϊός: «Ψυχή» δεν κυκλοφορεί σε Πάτρα και Πύργο! – Απίστευτες εικόνες

Κορονοϊός: Η εντολή της Κυβέρνησης να παραμείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, σε συνδυασμό με την απόφαση για «λουκέτο» στους χώρους εστίασης, έχουν μετατρέψει κάποιες περιοχές της Ελλάδας σε πόλεις-φαντάσματα! Όπως για παράδειγμα την Πάτρα και τον Πύργο.

Οι εικόνες των τοπικών ΜΜΕ είναι χαρακτηριστικές, καθώς ο κόσμος που κυκλοφορεί στους δρόμους είναι μετρημένος και στην ουσία μοιάζουν να έχουν… ερημώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Μερκούρη: Συγκλονιστική ανάρτηση με Ιταλούς να τραγουδούν στα μπαλκόνια! (vid)

Μετά τα νέα μέτρα, οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο, προχώρησαν στο μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων και στη σταδιακή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων τους.

Παράλληλα, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας περιπολούν στις πόλεις προκειμένου να βεβαιώσουν ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση εφαρμόζονται όντως.

Φυσικά και για τις δύο πόλεις που συνήθως σφύζουν από ζωή, η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την Πάτρα (Πηγή tempo24.news)

Και φωτογραφίες από τον Πύργο (Πηγή patrisnews.com)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Ψυχή» δεν κυκλοφορεί σε Πάτρα και Πύργο! – Απίστευτες εικόνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.