ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σχεδόν 24.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια Αθήνας και Θεσσαλονίκης (vid)

Κορονοϊός: Ας αρχίσουμε με το θετικό. Η κίνηση στα διόδια, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα είναι μειωμένη. Αλλά.... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά...
Κορονοϊός: Σχεδόν 24.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια Αθήνας και Θεσσαλονίκης (vid)

Κορονοϊός: Ας αρχίσουμε με το θετικό. Η κίνηση στα διόδια, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα είναι μειωμένη. Αλλά…. Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά…

Παρά τις εκκλήσεις να μείνουμε στα σπίτια μας, εξαιτίας του COVID-19, οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς καταλαβαίνουν το αντίθετο.

Από τα διόδια της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Κόρινθο πέρασαν μέχρι τις 15.00 της Παρασκευής (20/3), ημέρα που άρχισαν οι προειδοποιήσεις, 7.778 αυτοκίνητα.

Μία εβδομάδα πιο πριν η… έξοδος περιελάμβανε 22.601 αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: H πρώτη επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ -Προφίλ κρουσμάτων, χάρτης διασποράς (πίνακες)

Αντίστοιχα, από τα διόδια Αφιδνών με κατεύθυνση προς Λαμία πέρασαν 10.938 αυτοκίνητα από 25.788 που είχαν περάσει την Παρασκευή και 13.

Όσο για τη Θεσσαλονίκη; Από τα διόδια των Μαλγάρων – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν 5.274 οχήματα. Αρκετά λιγότερα από τα 14.160 της προηγούμενης Παρασκευής.

Αν τα προσθέσουμε όλα μαζί τα αυτοκίνητα που μετακινήθηκαν, χωρίς να υπολογίζουμε τα σημερινά, σχεδόν 24.00ο οχήματα.

Όχι και άσχημα για… καραντίνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σχεδόν 24.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια Αθήνας και Θεσσαλονίκης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.