ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Σχολεία: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις!

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, σύμφωνα με τα όσα είπε η υπουργός Παδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΕΡΤ. Όπως είπε η Υπουργός, θα προηγηθεί την Δευτέρα η συνεδρίαση της ολομέλειας της επιτροπής των ειδικών, όπου θα συζητηθούν όλα τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές...
Κορονοϊός – Σχολεία: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις!

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, σύμφωνα με τα όσα είπε η υπουργός Παδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε η Υπουργός, θα προηγηθεί την Δευτέρα η συνεδρίαση της ολομέλειας της επιτροπής των ειδικών, όπου θα συζητηθούν όλα τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα σχολεία και την Τρίτη θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες.

Πάντως, όπως είπε, ασχέτως της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων, «όλα είναι έτοιμα», με τα βιβλία στα σχολεία, προσλήψεις αναπληρωτών και προσωπικού καθαρισμού των σχολείων.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Σχολεία: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.