ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας στην Νέα Μάκρη

Σε καραντίνα τέθηκε από σήμερα το βράδυ, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά ο οίκος ευηγρίας, που βρίσκεται στη Νέα Μάρκη, και στον οποίο παρουσιάστηκε κρούσμα κορονοϊού.
Κορονοϊός: Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας στην Νέα Μάκρη

Σε καραντίνα τέθηκε από σήμερα το βράδυ, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά ο οίκος ευγηρίας, που βρίσκεται στη Νέα Μάρκη, και στον οποίο παρουσιάστηκε κρούσμα κορονοϊού.

Σε καραντίνα τέθηκε το βράδυ της Κυριακής οίκος ευγηρίας στη Νέα Μάκρη.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας «λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12 Απριλίου 2020, σχετικός έλεγχος από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών στον Δήμο Ιωαννίνων

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα που προέκυψαν από την ανάλυση των 122 δειγμάτων σε φιλοξενούμενους και προσωπικό, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο ανωτέρω οίκος ευγηρίας τέθηκε από σήμερα το βράδυ σε καραντίνα από την Ελληνική Αστυνομία και μέχρι ολοκλήρωσης των ελέγχων»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας στην Νέα Μάκρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.