ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συγχαρητήρια από Π.Ο.Υ. (vid)

Για την αντιμετώπιση του κορονοϊού...
Κορονοϊός: Συγχαρητήρια από Π.Ο.Υ. (vid)

Κορονοϊός: Τα νούμερα με τον κορονοϊό στην Ελλάδα ευτυχώς παραμένουν χαμηλά και συνεχώς μειώνονται τόσο τα κρούσματα όσο και οι νεκροί.

Αυτό έχει κάνει αρκετές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, να δίνουν συγχαρητήρια στη χώρα μας για τον τρόπο αντιμετώπισης του ιού.

Κάτι το οποίο έκανε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), δίνοντας συγχαρητήρια σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: 17 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Στους 108 οι νεκροί

Συγκεκριμένα, η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη που είχαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Υγείας με τον περιφερειακό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Από πλευράς της Ελλάδας μετείχε μαζί με τον κ. Κικίλια και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Την ίδια ώρα, γράφημα του Ινστιτούτου Παστέρ παρουσιάζει τη φθίνουσα καμπύλη των κρουσμάτων στη χώρα, ενώ το πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι «οι ταπεινωμένοι Έλληνες δείχνουν στον κόσμο πώς πρέπει να γίνεται η διαχείριση της πανδημίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συγχαρητήρια από Π.Ο.Υ. (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.