ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συγκλονιστικές εικόνες από τις ΜΕΘ στην Ελλάδα (vid)

Δύο συγκλονιστικά βίντεο από ελληνικά νοσοκομεία στα οποία ασθενείς με τον κορονοϊό εξέρχονται από τη ΜΕΘ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται τόσο από τις ενημερώσεις από το υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού, όσο και από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύονται όσοι έχουν νοσήσει. Λίγο πριν από τις...
Κορονοϊός: Συγκλονιστικές εικόνες από τις ΜΕΘ στην Ελλάδα (vid)

Δύο συγκλονιστικά βίντεο από ελληνικά νοσοκομεία στα οποία ασθενείς με τον κορονοϊό εξέρχονται από τη ΜΕΘ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται τόσο από τις ενημερώσεις από το υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού, όσο και από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύονται όσοι έχουν νοσήσει.

Λίγο πριν από τις δηλώσεις του κ. Τσιόδρα τη Μεγάλη Δευτέρα είδαν το φως της δημοσιότητας δύο βίντεο από ελληνικά νοσοκομεία στα οποία ασθενείς με τον κορονοϊό εξέρχονται από τη ΜΕΘ. Δίπλα τους βρίσκονται οι ήρωες των νοσοκομείων που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, μέρα και νύχτα, υπό αντίξοες συνθήκες. Η έξοδος των ασθενών από τις ΜΕΘ στα νοσοκομεία Θριάσιο και Βενιζέλειο γίνεται εν μέσω χειροκροτημάτων και συγκίνησης. Οι ασθενείς ευχαριστούν τους ήρωες με τις μπλε και άσπρες ποδιές.

Τα δύο αυτά βίντεο έξω από τις ΜΕΘ προκαλούν συγκίνηση

Τη Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα βγήκε ο πρώτος ασθενής από την ΜΕΘ Λατσείου στο Θριάσιο νοσοκομείο που από τις 20 Μαρτίου λειτουργεί αποκλειστικά για διασωληνωμένους ασθενείς με SARS-CoV2. Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι γιατροί και νοσηλευτές, φορώντας τις ειδικές στολές και τα προστατευτικά, ανοίγουν την πόρτα της ΜΕΘ και μεταφέρουν με φορείο, τον ασθενή σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Χαρά, συγκίνηση και χαμογελαστά πρόσωπα, τόσο από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό όσο και από τον ίδιο τον ασθενή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι γιατροί, από τις 20 Μαρτίου μέχρι και σήμερα οι ασθενείς που υποδέχθηκαν στη ΜΕΘ ζουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους, όλο το προσωπικό είναι υγιές και έχουν αποσωληνωθεί επιτυχώς δύο ασθενείς, ενώ εξήλθε ένας ασθενής από τη ΜΕΘ και σχεδιάζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συγκλονιστικές εικόνες από τις ΜΕΘ στην Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.