ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου: «Ψηνόταν στον πυρετό και τον έδιωχναν από το νοσοκομείο»

Κορονοϊός: Έως τώρα στους 73 ανέρχονται οι νεκροί στην Ελλάδα επισήμως από τον COVID-19. Ένας εξ αυτών και ο άτυχος 52χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο «Αττικόν». Η μητέρα του εκλιπόντα μίλησε στο δελτίο του Star Channel και συγκλόνισε με όσα ανέφερε. «Ψήθηκε στον πυρετό, τον έφαγε ο πυρετός. Είκοσι μέρες είχε πυρετό, πήγαινε στο νοσοκομείο,...
Κορονοϊός – Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου: «Ψηνόταν στον πυρετό και τον έδιωχναν από το νοσοκομείο»

Κορονοϊός: Έως τώρα στους 73 ανέρχονται οι νεκροί στην Ελλάδα επισήμως από τον COVID-19. Ένας εξ αυτών και ο άτυχος 52χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Η μητέρα του εκλιπόντα μίλησε στο δελτίο του Star Channel και συγκλόνισε με όσα ανέφερε. «Ψήθηκε στον πυρετό, τον έφαγε ο πυρετός. Είκοσι μέρες είχε πυρετό, πήγαινε στο νοσοκομείο, τον έδιωχναν. Τελικά με χίλια παρακάλια του κάνανε το τεστ, βγήκε θετικός και τον κρατήσανε στο Αττικόν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο 52χρονος είχε επισκεφτεί και ιδιώτη γιατρό, ο οποίος τον καθησύχαζε. «Υποψιαζόταν ότι έχει κολλήσει κορονοϊό και παρακαλούσε να κάνει τεστ και του έλεγε ο γιατρός δε χρειάζεται θα πέσει ο πυρετός, θα πέσει ο πυρετός. Η συμπεριφορά τους δεν είναι σωστή. Βλέπουν ότι υπάρχει πυρετός, υπάρχουν συμπτώματα, έπρεπε να γίνει το τεστ.».

Παράλληλα, η άτυχη μητέρα ξεκαθάρισε πως ο γιος της δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Είχε κάνει πρόσφατα, μάλιστα, εξετάσεις και όλα ήταν καλά. Χαρακτηριστικά είπε ότι δεν είχε «κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι ραγδαίο δυστυχώς. Δεν είχε τίποτα το παιδί μου, ήταν υγιέστατο. Είχε κάνει πρόσφατα εξετάσεις, ήταν όλα καλά».

«Ήταν ένας πολύ ενεργητικός άνθρωπος. Έλεγα, μάλιστα, στους γιατρούς κάθε μέρα, όταν έπαιρνα να μάθω, ότι είναι αγωνιστής, δεν θα πάθει τίποτα. Βοηθήστε τον, θα αγωνιστεί όσο μπορεί. Δεν ξέρω τι έγινε». «Όλο ζωή ήταν. Μανούλα μου πρόσεχε μη μου αρρωστήσεις, μανούλα μου πρόσεχε. Έτσι έλεγε, πού να φανταστεί το παιδί μου ότι θα φύγει», συμπλήρωσε. Ακόμη προσέθεσε πως «δεν τον είχα δει καθόλου και μου έστειλε μήνυμα “μάνα μου δεν μπορώ να σου μιλήσω” πριν φύγει, τελευταία μέρα.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά στη χώρα μας που υποτιμήθηκε ένα περιστατικό και ο κορονοϊός αφαίρεσε μία ζωή. Στην Καστοριά μία 40χρονη είχε χάσει προ ημερών τη ζωή της επειδή συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των ειδικών και έκατσε σπίτι της ενώ νοσούσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου: «Ψηνόταν στον πυρετό και τον έδιωχναν από το νοσοκομείο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.