ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σημαντική δωρεά από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Καραγκούνη

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ο Γιώργος Καραγκούνης πρόσφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου φορητούς αναπνευστήρες πίεσης-όγκου για τη μάχη κατά του κορονοϊού.
Κορονοϊός: Σημαντική δωρεά από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Καραγκούνη

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ο Γιώργος Καραγκούνης πρόσφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου φορητούς αναπνευστήρες πίεσης-όγκου για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησαν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς προσέφεραν δύο αναπνευστήρες πίεσης-όγκου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – 10 φράσεις που χάθηκαν στον καιρό της καραντίνας

Αναλυτικά:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σημαντική δωρεά από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Καραγκούνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.