ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σήμερα η εισήγηση των ειδικών για lockdown

Σήμερα θα αποφανθεί η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας, για το αν τα στοιχεία από την Ξάνθη δείχνουν την ανάγκη επιβολής τοπικού lockdown. «Για μήνες ήταν έντονο το επιδημιολογικό φορτίο» στην περιοχή, σημείωσε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας. Όπως είπε στην περιοχή έγιναν 3.013 τεστ...
Κορονοϊός: Σήμερα η εισήγηση των ειδικών για lockdown

Σήμερα θα αποφανθεί η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας, για το αν τα στοιχεία από την Ξάνθη δείχνουν την ανάγκη επιβολής τοπικού lockdown.

«Για μήνες ήταν έντονο το επιδημιολογικό φορτίο» στην περιοχή, σημείωσε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας. Όπως είπε στην περιοχή έγιναν 3.013 τεστ και από αυτά εντοπίστηκαν 29 κρούσματα «τα περισσότερα χωρίς συμπτώματα».

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα περισσότερα από 226.000 τεστ για κορωνοϊό ενώ «προέκυψαν 30 κρούσματα σε 1.300 τεστ διαφόρων πτήσεων του εξωτερικού».

Ο κ. Πέτσας σχολίασε και όσα έγιναν στην Μύκονο υπογραμμίζοντας΄οτι «δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες διεξήχθησαν «259 έλεγχοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις οποίες καταγράφηκαν 54 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 24.000 ευρώ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σήμερα η εισήγηση των ειδικών για lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.