ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Συναγερμός» στη Νίκαια για κρούσματα σε γηροκομείο

κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κάνοντας τους καθιερωμένους ελέγχους σε τέτοιες δομές φιλοξενίας υπέβαλλε σε τεστ κορονοϊού τόσο στους ηλικιωμένους που είναι εκεί όσο και στο προσωπικό. 
Κορονοϊός: «Συναγερμός» στη Νίκαια για κρούσματα σε γηροκομείο

«Συναγερμός» έχει σημάνει στη Νίκαια, καθώς έπειτα από ελέγχους στο γηροκομείο που φιλοξενεί 39 ηλικιωμένους, εντοπίστηκαν 6 κρούσματα κορονοϊού.

Ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κάνοντας τους καθιερωμένους ελέγχους σε τέτοιες δομές φιλοξενίας υπέβαλλε σε τεστ κορονοϊού τόσο στους ηλικιωμένους που είναι εκεί όσο και στο προσωπικό.  Κανένας δεν βρέθηκε θετικός, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης ένα ηλικιωμένος σήκωσε πυρετό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ηλικιωμένοι έχουν εμφανίσει συμπτώματα και έχουν ήδη μεταφερθεί από το μεσημέρι στο Τζάνειο νοσοκομείο. Παράλληλα τρεις ακόμη τρόφιμοι εντοπίστηκαν θετικοί, δεν έχουν κάποια συμπτώματα και βρίσκονται σε απομόνωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Συναγερμός» στη Νίκαια για κρούσματα σε γηροκομείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.