ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Καστοριά μετά την επιβεβαίωση άλλων τεσσάρων κρουσμάτων

Πολύ μεγάλη ανησυχία έχει φέρει ο κορονοϊός ξανά στην Καστοριά, μετά από την επιβεβαίωση τεσσάρων ακόμα κρουσμάτων στην περιοχή. Συγκεκριμένα, μιλάμε για το συγγενικό περιβάλλον της 44χρονης που είχε επιστρέψει πρόσφατα από τα Ιωάννινα, αλλά και σε εργαζόμενη δημοτικού σχολείου χωριού της περιοχής, στο οποίο πηγαίνει το παιδί της πρώτης ασθενούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας:...
Κορονοϊός: Συναγερμός στην Καστοριά μετά την επιβεβαίωση άλλων τεσσάρων κρουσμάτων

Πολύ μεγάλη ανησυχία έχει φέρει ο κορονοϊός ξανά στην Καστοριά, μετά από την επιβεβαίωση τεσσάρων ακόμα κρουσμάτων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για το συγγενικό περιβάλλον της 44χρονης που είχε επιστρέψει πρόσφατα από τα Ιωάννινα, αλλά και σε εργαζόμενη δημοτικού σχολείου χωριού της περιοχής, στο οποίο πηγαίνει το παιδί της πρώτης ασθενούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας: Μίλησε η 10χρονη -Στο δωμάτιο υπήρχε ένας άνδρας με κοτσιδάκια! (vid)

Όπως αναφέρει το Κοzanimedia, στο χωριό της Καστοριάς, βρίσκεται κλιμάκιο με κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνει  ιχνηλάτηση και δειγματοληψία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και κατοίκους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συναγερμός στην Καστοριά μετά την επιβεβαίωση άλλων τεσσάρων κρουσμάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.