ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συνελήφθη η καθηγήτρια που αρνείται να φοράει μάσκα μέσα στην τάξη (vid)

Συνελήφθη η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Υμηττού η οποία αρνιόταν να φορέσει μάσκα την ώρα του μαθήματος, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της ο διευθυντής του λυκείου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, αστυνομικοί συνέλαβαν την καθηγήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης όπου σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μάσκες...
Κορονοϊός: Συνελήφθη η καθηγήτρια που αρνείται να φοράει μάσκα μέσα στην τάξη (vid)

Συνελήφθη η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Υμηττού η οποία αρνιόταν να φορέσει μάσκα την ώρα του μαθήματος, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της ο διευθυντής του λυκείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, αστυνομικοί συνέλαβαν την καθηγήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης όπου σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μάσκες παντού από σήμερα και απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μega, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές καθώς έχει περάσει πειθαρχικό έλεγχο για ανάλογο περιστατικό, δηλαδή μη χρήση μάσκας μέσα στην αίθουσα του ώρα του μαθήματος.

Την πρώτη φορά της είχε επιβληθεί πειθαρχικό πρόστιμο στέρησης μισθού για έξι ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συνελήφθη η καθηγήτρια που αρνείται να φοράει μάσκα μέσα στην τάξη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.