ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Σύψας: «Αν δεν τα τινάξουμε στον αέρα όλα τώρα, θα χαλαρώσει η καραντίνα τέλος Απριλίου»

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας προσδιόρισε τη «χαλάρωση» της καραντίνας περίπου στο τέλος του Απριλίου, με αρχή Μαΐου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Σύψας ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά, τι θα απαντούσε στον πρωθυπουργό αν εκείνος τον έπαιρνε τηλέφωνο και τον ρωτούσε πότε να χαλαρώσει τα μέτρα και...
Κορονοϊός – Σύψας: «Αν δεν τα τινάξουμε στον αέρα όλα τώρα, θα χαλαρώσει η καραντίνα τέλος Απριλίου»

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας προσδιόρισε τη «χαλάρωση» της καραντίνας περίπου στο τέλος του Απριλίου, με αρχή Μαΐου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Σύψας ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά, τι θα απαντούσε στον πρωθυπουργό αν εκείνος τον έπαιρνε τηλέφωνο και τον ρωτούσε πότε να χαλαρώσει τα μέτρα και εκείνος απάντησε: «Αν δεν τα τινάξουμε όλα στον αέρα τώρα, τέλος Απριλίου, αρχές Μαΐου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊος – θύματα: Στους 67 οι νεκροί στην Ελλάδα!

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έβαλε φρένο σε όσους πονηρούς προγραμμάτιζαν εκδρομή για το Πάσχα και άλλαζαν μέσω Taxisnet τον τόπο διαμονής, παγώνοντας τη σχετική δυνατότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Σύψας: «Αν δεν τα τινάξουμε στον αέρα όλα τώρα, θα χαλαρώσει η καραντίνα τέλος Απριλίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.