ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σκέφτονται να επαναφέρουν τα sms!

Κορονοϊός: Άντε πάλι… Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους επιστρέφουν από διακοπές και επιστροφή SMS στο τραπέζι. Η επιστροφή των εκδρομέων απασχολεί τους ειδικούς καθώς όπως λένε πολλοί επιδημιολόγοι βρισκόμαστε «στο δεύτερο επιδημιολογικό κύμα», ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή των SMS στις μετακινήσεις. Μιλώντας στο MEGA, ο Νικόλαος Σύψας, λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον...
Κορονοϊός: Σκέφτονται να επαναφέρουν τα sms!

Κορονοϊός: Άντε πάλι… Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους επιστρέφουν από διακοπές και επιστροφή SMS στο τραπέζι.

Η επιστροφή των εκδρομέων απασχολεί τους ειδικούς καθώς όπως λένε πολλοί επιδημιολόγοι βρισκόμαστε «στο δεύτερο επιδημιολογικό κύμα», ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή των SMS στις μετακινήσεις.

Μιλώντας στο MEGA, ο Νικόλαος Σύψας, λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό, ανέφερε ότι το μέτρο του SMS «ενδεχομένως θα γίνει τοπικά, γεωγραφικά αν υπάρχει κάπου μεγάλη διασπορά του ιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δειγματοληπτικός έλεγχος στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας από την Περιφέρεια Αττικής

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αθανάσιος Τσακρής μίλησε στο ραδιόφωνο του Θέματος και τόνισε πως «αν δεν προλάβουμε να το ανακόψουμε τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα το επόμενο διάστημα. Όλα είναι πιθανά».

Ενώ το ενδεχόμενο του καθολικού lockdown έχει αποκλειστεί, με εντολή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, θα γίνονται τεστ κορονοϊού στα λιμάνια του Πειραιά και Ραφήνας, για τους εισερχόμενους στην Περιφέρεια ταξιδιώτες. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος θα είναι τυχαίος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σκέφτονται να επαναφέρουν τα sms!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.