×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Σκέφτονται να επαναφέρουν τα sms!


    Διονύσης Αντωνέλλος

Κορονοϊός: Σκέφτονται να επαναφέρουν τα sms!. Κορονοϊός: Άντε πάλι… Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους επιστρέφουν από διακοπές...


Κορονοϊός: Άντε πάλι… Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για όσους επιστρέφουν από διακοπές και επιστροφή SMS στο τραπέζι.

Η επιστροφή των εκδρομέων απασχολεί τους ειδικούς καθώς όπως λένε πολλοί επιδημιολόγοι βρισκόμαστε «στο δεύτερο επιδημιολογικό κύμα», ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή των SMS στις μετακινήσεις.

Μιλώντας στο MEGA, ο Νικόλαος Σύψας, λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό, ανέφερε ότι το μέτρο του SMS «ενδεχομένως θα γίνει τοπικά, γεωγραφικά αν υπάρχει κάπου μεγάλη διασπορά του ιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δειγματοληπτικός έλεγχος στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας από την Περιφέρεια Αττικής

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αθανάσιος Τσακρής μίλησε στο ραδιόφωνο του Θέματος και τόνισε πως «αν δεν προλάβουμε να το ανακόψουμε τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα το επόμενο διάστημα. Όλα είναι πιθανά».

Ενώ το ενδεχόμενο του καθολικού lockdown έχει αποκλειστεί, με εντολή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, θα γίνονται τεστ κορονοϊού στα λιμάνια του Πειραιά και Ραφήνας, για τους εισερχόμενους στην Περιφέρεια ταξιδιώτες. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος θα είναι τυχαίος.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα