ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koρονοϊός: Σκέψεις για πάγωμα στις ανακοινώσεις νέων κρουσμάτων όσο φτάνουμε στις 100.000 τη μέρα;

Δεν μπορεί να στηρίξει επικοινωνιακά η κυβέρνηση τα 100.000 νέα κρούσματα κορονοϊού τη μέρα.
Koρονοϊός: Σκέψεις για πάγωμα στις ανακοινώσεις νέων κρουσμάτων όσο φτάνουμε στις 100.000 τη μέρα;

Koρονοϊός: Σκέψεις για πάγωμα στις ανακοινώσεις των νέων κρουσμάτων όσο φτάνουμε στις 100.000 τη μέρα, με την κυβέρνηση να ψάχνει νέους τρόπους επικοινωνιακής διαχείρισης.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει φέρει τα πάνω κάτω τα κυβερνητικά σχέδια στο πεδίο της διαχείρισης της πανδημιάς του κορονοϊού.

Το «εμβολιαστείτε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας» μοιάζει σήμερα, με τα 30.000 και πάνω νέα κρούσματα κορονοϊού, σαν σλόγκαν από το μακρινό παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportime, κυβερνητικά στελέχη έριξαν στο τραπέζι την ιδέα να μην ανακοινώνονται τα κρούσματα, ώστε να μην δημιουργείται πανικός στους πολίτες, εμβολιασμένους και μη.

Η καθημερινή άνοδος των κρουσμάτων, σε επίπεδα άνω των 30.000, πια έχει προβληματίσει τους επιδημιολόγους ενώ δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που θεωρούν ως υπαρκτό ακόμα και το σενάριο των 100.000 κρουσμάτων την ημέρα.

Έτσι, η ιδέα του να μην ανακοινώνονται τα κρούσματα έχει κερδίσει έδαφος.

Αν θα επικρατήσει τελικά αυτή η άποψη ή θα συνεχίσει η ανακοίνωση των κρουσμάτων θα φανεί σύντομα.

Πάντως το Sportime έχει το ρεπορτάζ το οποίο και μεταφέρει.

Tην ίδια ώρα, το Sportime.gr έφερε στην επιφάνεια μια εγκληματική παράληψη της κυβέρνησης.

Συνεργάτες του site οι οποίοι αυτή τη στιγμή νοσούν με κορονοϊό (5-10η μέρα) και είναι δηλωμένοι κανονικά στο σύστημα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ως επιβεβαιωμένα κρούσματα με COVID, σκανάρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και λειτουργεί κανονικά!

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους αναγνώστες του site που μας έστειλαν τις καταγγελίες τους.

Koρονοϊός: Σκέψεις για πάγωμα στις ανακοινώσεις νέων κρουσμάτων όσο φτάνουμε στις 100.000 τη μέρα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Koρονοϊός: Σκέψεις για πάγωμα στις ανακοινώσεις νέων κρουσμάτων όσο φτάνουμε στις 100.000 τη μέρα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.