ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-ΣΟΚ: Δεν φτάνουν οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και μετατρέπουν το Βελλίδειο σε κέντρο νοσηλείας!

Ο κορονοϊός συνεχίζει και… χτυπάει την Ελλάδα, με την κυβέρνηση να σκέφτεται ακόμα και τη μετατροπή του Βελλίδειου σε κλινική υποδοχής περιστατικών!
Κορονοϊός-ΣΟΚ: Δεν φτάνουν οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και μετατρέπουν το Βελλίδειο σε κέντρο νοσηλείας!

Ο κορονοϊός συνεχίζει και… χτυπάει την Ελλάδα, που φαίνεται απροετοίμαστη για άλλη μία φορά. Στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση πάει να ξεφύγει από τον έλεγχο!

Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα αφού με την αδράνεια των κυβερνώντων, τα νοσοκομεία της πόλης να έχουν αρχίσει να ασφυκτιούν και να μην μπορούν να φιλοξενήσουν και να βοηθήσουν περισσότερους ασθενείς.

Έτσι, ήδη γίνει «επίταξη» κλινών ΜΕΘ τόσο από δημόσια αλλά και ιδιωτικά νοσοκομεία, ενώ η κυβέρνηση καλεί ιδιώτες γιατρούς να βοηθήσουν, σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Χριστουγέννων: Όλα τα σενάρια για την καταβολή του

Μάλιστα, ο Γιάννης Σαραντάκος, μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος» του Open TV, και τόνισε πως αν τα πράγματα γίνουν ακόμα πιο σοβαρά, υπάρχει σχέδιο στο τραπέζι για να μετατραπεί το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο σε κλινική υποδοχής περιστατικών του κορονοϊού.

Η σκέψη είναι να διαμορφωθεί ο χώρος, έτσι ώστε να είναι σε θέσει να υποδεχθεί ήπια περιστατικά που δεν χρίζουν μηχανικής υποστήριξης, όπως για παράδειγμα ασθενών που χρειάζονται παροχή οξυγόνου.

Στην κυβέρνηση μήνες τώρα είχαν χρόνο να κάνουν πράγματα για πραγματική ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και όπως φαίνεται τελικά δεν έγινε τίποτα.

Τώρα μόνο Lockdown και άρον-άρον λύσεις του ποδαριού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-ΣΟΚ: Δεν φτάνουν οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και μετατρέπουν το Βελλίδειο σε κέντρο νοσηλείας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.