ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koρονοϊός: Σοκ! Δεν ξέρει τα βασικά για την μάσκα ο Μητσοτάκης

Κορονοϊός: Βόλτα στο Παγκράτι μετά την καραντίνα έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Φορούσε, εν μέσω πανδημίας, την μάσκα του και συνομιλούσε με τους πολίτες ο κ. Μητσοτάκης. Και έως εδώ όλα καλά. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση όμως είναι πως ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως αγνοεί τους βασικούς κανόνες χρήσης της μάσκας....
Koρονοϊός: Σοκ! Δεν ξέρει τα βασικά για την μάσκα ο Μητσοτάκης

Κορονοϊός: Βόλτα στο Παγκράτι μετά την καραντίνα έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Φορούσε, εν μέσω πανδημίας, την μάσκα του και συνομιλούσε με τους πολίτες ο κ. Μητσοτάκης. Και έως εδώ όλα καλά. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση όμως είναι πως ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως αγνοεί τους βασικούς κανόνες χρήσης της μάσκας.

Ο κ. Μητσοτάκης έβγαζε συχνά την μάσκα του για να μιλάει με τους πολίτες, πιάνοντας της από την μπροστά πλευρά της με γυμνά χέρια ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φορούσε στο λαιμό και όχι τη μύτη και το στόμα.

Επειδή όπως μαθαίνουμε θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες… «εξορμήσεις» του πρωθυπουργού, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν εφαρμόζονται τα μέτρα, τουλάχιστον ας αποτελέσει καλό παράδειγμα για τους πολίτες.

Δύο στα… δύο για τον κ. Μητσοτάκη. Μετά τον συγχρωτισμό χωρίς μάσκα στο πεζοδρόμιο του Μαξίμου για να χαιρετίσει την κα Πρωτοψάλτη, τώρα φαίνεται πως δεν ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά την μάσκα.

«Όπως ακούσαμε τους ειδικούς και μείναμε σπίτι, τώρα ακούμε τους ειδικούς για να μάθουμε το σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε τη μάσκα. Πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, #μένουμε_ασφαλείς», είχε γράψει στο twitter του ο πρωθυπουργός. Μάλιστα είχε και συγκεκριμένο βίντεο το ποστ με οδηγίες που έλεγαν πως δεν πιάνουμε ποτέ την μάσκα με γυμνά χέρια από το μπροστινό μέρος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Koρονοϊός: Σοκ! Δεν ξέρει τα βασικά για την μάσκα ο Μητσοτάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.