ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – ΣΟΚ: Ετοιμάζουν νέο lockdown (vid)

Μεγάλη ανησυχία έχει φέρει ο κορονοϊός στους ειδικούς, ακόμα και μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης. Οι περισσότεροι, περιμένουν με μεγάλη αγωνία για την απόδοση ή όχι των μέτρων και μένει να δούμε αν θα φέρουν μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα νούμερα συνεχίσουν να ανεβαίνουν,...
Κορονοϊός – ΣΟΚ: Ετοιμάζουν νέο lockdown (vid)

Μεγάλη ανησυχία έχει φέρει ο κορονοϊός στους ειδικούς, ακόμα και μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης.

Οι περισσότεροι, περιμένουν με μεγάλη αγωνία για την απόδοση ή όχι των μέτρων και μένει να δούμε αν θα φέρουν μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων.

Ωστόσο, σε περίπτωση που τα νούμερα συνεχίσουν να ανεβαίνουν, είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν ακόμα περισσότερα μέτρα, ακόμα και νέο lockdown.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συναγερμός-Βρέθηκε μαθητής θετικός στον ιό

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει η χθεσινή ενημέρωση 529 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 161 να χρειάζονται εντατική νοσηλεία σε ειδική μονάδα (ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΛ).

Σύψας: Θα πάμε σε lockdown στην Αττική αν δεν αποδώσουν τα μέτρα

Ο Νίκος Σύψας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ήταν κάθετος. «Ποτέ μη λες ποτέ με το lockdown. Αν χρειαστεί θα γίνει. Αν συνεχιστεί η κατάσταση με την πανδημία, ειδικά στην Αττική, θα πάμε αναμφίβολα σε lockdown. Το επόμενο βήμα, αν τα μέτρα δεν αποδώσουν, είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας .

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το protothema.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – ΣΟΚ: Ετοιμάζουν νέο lockdown (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.