ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ βρέφος θετικό στον ιό

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Open Tv ο κορονοϊός έχει προσβάλει ένα βρέφος, το οποίο βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.  Ένα βρέφος 8 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο «Παίδων». Την πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας. Πρόκειται για ένα παιδί Ρομά, το οποίο εισήχθη στη ΜΕΘ πριν...
Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ βρέφος θετικό στον ιό

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Open Tv ο κορονοϊός έχει προσβάλει ένα βρέφος, το οποίο βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ένα βρέφος 8 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο «Παίδων». Την πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Πρόκειται για ένα παιδί Ρομά, το οποίο εισήχθη στη ΜΕΘ πριν από δύο ημέρες καθώς πάσχει από σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Παρά το γεγονός ότι το βρέφος βρίσκεται διασωληνωμένο η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ βρέφος θετικό στον ιό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.