ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη άνοιξε η Νέα Παραλία και έγινε… χαμός

Δεν έχει πολλές ώρες που άνοιξε η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη και πάλι, έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Δευτέρας (27/4). Ο κορονοϊός εξακολουθεί να είναι ένα μείζον και υπαρκτό πρόβλημα, όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πάνε μία βόλτα με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός. Όπως αναφέρει...
Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη άνοιξε η Νέα Παραλία και έγινε… χαμός

Δεν έχει πολλές ώρες που άνοιξε η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη και πάλι, έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να είναι ένα μείζον και υπαρκτό πρόβλημα, όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πάνε μία βόλτα με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, ξεχύθηκαν απόψε στην Νέα Παραλία η οποία ήταν κλειστή τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Στελέχη της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στην περιοχή περιορίζονται σε συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων και κάνουν ελέγχους για τα σχετικά έγγραφα και τα SMS.

Για το άνοιγμα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, είχε διατυπωθεί σχετικό αίτημα προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αστυνομία είχε αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα από τη Νέα Παραλία νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη άνοιξε η Νέα Παραλία και έγινε… χαμός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.